Wandel arrangement

Wandel Arrangement

Ter gelegenheid van ons 25-jarig jubileum heeft Jos Wlazlo van de Wandelgids Zuid Limburg speciaal voor Hotel Groot Welsden een unieke eigen wandelroute met twee afstanden vanaf ons hotel samengesteld. Ontdek al wandelend de mooie natuur op het Plateau van Margraten en maak kennis met onze bijzondere gastvrijheid. Verwen uzelf en reserveer een overnachting in ons sfeervolle hotel gelegen op het Plateau van Margraten in het Zuid Limburgse Heuvelland.

Link naar de wandelroute vanuit ons hotel

Ook dit arrangement heeft het motto: “iedere keer een beetje thuiskomen”.

Hotel Groot Welsden-JubileumBij aankomst wacht u een warm welkom, met een kopje koffie of thee en een heerlijk stukje Limburgse vlaai. De wandelroute ligt al voor u klaar. Na de wandeling kunt u heerlijk ontspannen en uitrusten in de ligstoelen bij de fontein in onze  prachtige hotel tuin.
Dit wandel arrangement bestaat verder uit twee overnachtingen, uitgebreid ontbijtbuffet en een viergangendiner met als surprise een glaasje Limburgse Wijn van de Fromberg. Na het diner kunt u bovendien genieten van een kopje koffie of thee met bonbon in onze sfeervolle lounge.
Dit arrangement is te boeken v.a. € 145,- p.p. / kamer type C / exclusief toeristenbelasting 1,35 per persoon per dag.

Hierbij een overzicht van de prijzen per type kamer: 

 KAMERTYPE AANTAL  PERSONEN KORT ARRANGEMENT  

2 NACHTEN   (p.p.)

AA 1 235,00
110,00 2 170,00
A 1 229,00
105,00 2 165,00
B 1 213,00
95,00 2 155,00
C 1 205,00
90,00 2 150,00

tuin2016

Cittaslow Nederland!

cittaslowCittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.
Cittaslow Nederland
Cittaslow Nederland is het netwerk van alle gemeenten in Nederland met het Cittaslow keurmerk. De gemeente Midden-Delfland is op 28 juni 2008 uitgeroepen tot de eerste Nederlandse Cittaslow en is daarmee ook Cittaslow Hoofdstad van Nederland. Hierna zijn ook de gemeenten Alphen Chaam, Borger-Odoorn, Heerde,  Vaals, Bellingwedde, Vlagtwedde en Echt-Susteren aangesloten bij het Cittaslow Netwerk. Door een Cittaslow netwerk te creëren, kunnen gemeenten samenwerken om de kwaliteit van leven te verbeteren door het authentieke te koesteren en nieuwe technieken in te zetten die vooruitgang mogelijk maken.

Comments are closed.

  • Facebook

  • Recent Comments